Snabbhackor

 Promarks TCM-65

Promarks TCM-65  är den perfekta maskinen för medelstora producenter och med en skålkapacitet på 65L med en maximal sats kapacitet på 100 pounds. Vägning i bara blyg av ett ton, dessa maskiner är builtto varar livet och även uppfyller säkerhetskraven och hastighets krav som kunderna förväntar sig.

Vår TCM-65 ger den ultimata flexibiliteten i att producera den ideala konsistens för en rad olika produkter såsom korv, korv, bologna, köttfärs, smältost, och många andra. Designad för att producera överlägsna resultat vi har införlivat funktioner på vår 65-liters skål fräs som normalt inte syns på jämförbara modeller.

Till exempel består skär system med sex knivar överlägsen kvalitet rostfritt stål som är konstruerade och balanserade för att producera den ideala snittet samtidigt förhindra sylt ups. Vårt kniv drivsystem drivs av en 25hp motor styrs av en frekvensomformare som gör snabba justeringar av 500-4200rpm. Skålen Motorn har en låg och hög hastighet inställning som möjliggör ytterligare justering.

De extra tjocka plexiglas täcker tillsammans med övergripande konstruktion var konstruerad för att minska manöver buller till ett minimum. Maskinens utvändiga paneler och ramar består av en tung gauge rostfritt stål som enkelt kan spolas av och rengöras efter användning. De vattenbeständiga kontroller inkluderar en programmerbar styrelse för hastighets- och tidsjusteringar medan temperaturmätaren möjliggör övervakning av den inre temperaturen produkten.

Kryddor, vätskor eller is kan enkelt läggas till produkten under drift via den lilla luckan lock akryl. Alla maskinens känslig elektronik är helt sluten för att förhindra att vatten tränger samtidigt som det ger enkel åtkomst. En motordriven produkt sluss är en annan standardfunktion som sparar tid när du tar bort produkten från skålen. Den roterande hjul och skål är synkroniserade att starta vid sänkning av avlastningsarmen ger en jämn, felfri drift.

Många säkerhetsfunktioner har införts i våra skål fräsar för att förhindra oavsiktlig skada. Maskinen stannar automatiskt kniv och skål rotation under följande villkor:
Vid lyft av akryl lock
Engagemang av nödstoppsknappen
trycker eller drar upp på omslaget lyftarm
Säkerhet, integritet, effektivitet och resultat var alla noga avvägd när du skapar branschledande TCM-65. Ingen annan maskin kan matcha de funktioner och utformning samtidigt som den är konkurrenskraftigt prissatt.

Sortera efter:
Visa:
Visar 1 till 2 av 2 (1 Sidor)