Saltinjektorer

 MSK Series Brine Insprutare

Promarksvac Corporation tillverkar ett komplett sortiment av Brine Injektorer från vår lågpris MSK-16 till vår imponerande MSK-198. Alla dessa enheter har alla kåpor av rostfritt stål och högkvalitativa europeiska saltvattenpumpar.

De MSK-16 funktioner enkla att använda analoga kontroller och en sammansatt transportband för produktrörelse. Nålen kraft enheten levereras av en tid testat fjädersystem.

MSK-32 genom MSK-56 har ett avancerat PLC styrsystem samt ett robust helt i rostfritt stål stegbalkssystem för produktrörelse genom enheten. Dessa enheter har också ett lufttryck kontrollerad nålhuvud systemet. Detta system gör det möjligt att bearbeta både benfritt samt ben i produkten med en enkel justering i inställningarna lufttrycks istället för att ändra ut huvudet fjädrar. Dessa enheter har också unik luftdriven nål rengöring fixtur.

MSK-98 och MSK-198 skryta med en robust hydraulisk system som hanterar både nål huvudrörelse samt driva produktmatningstransportören. Dessa enheter har samma avancerade PLC styrsystem och nål rengöring fixtur som MSK-32 och MSK-56

Om din förädlingen innehåller saltvatten injektion du skyldig dig själv att ta en titt på Promarksvac MSK-serien. Vi tror att du kommer att hålla med om att de representerar den bästa helhets som finns i branschen.

Sortera efter:
Visa:
Visar 1 till 2 av 2 (1 Sidor)